Izvor:
05.02.2018 u 18:59
0

DRAGAN DŽAJIĆ: Sjajna vest iz UEFA, moramo da izvučemo pouke!

Počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić izjavio je da je odluka UEFA da se utakmica protiv CSKA iz Moskve sjajna vest za navijače, ali i opomena posle čega bi svi koji vole klub trebalo da izvuku pouke.

– Čestitao bih ljudima koji su bili u Švajcarskoj i branili žalbu, uradili su veliki posao za Crvenu zvezdu. S obzirom na dosadašnje iskustvo, nisam baš mnogo verovao u pozitivan ishod žalbe. Izuzetno mi je drago zbog ljudi što će imati priliku da budu deo tako važne utakmice, željni su svi u Srbiji takvih utakmica. Ipak, ovo što se desilo je velika opomena, trebalo bi to da znaju svi oni koji vole Zvezdu. Moramo da izvučemo pouke iz svega – rekao je Džajić

Prema njegovim rečima, pune tribine Marakane biće veliki podsticaj za fudbalere crveno-belih.

– Ambijent bez publike nije pravi, zato je ova odluka veliki stimulans za sve igrače. Da smo igrali bez publike imali bismo utisak kao da smo na treningu. U našoj ekipi nema straha, moramo da gledamo na utakmicu kao i na svaku drugu. Ko je mislio da ćemo da ćemo proći grupu Lige Evrope na startu sezone, a vidite gde smo sad – poručcio je Džajić.

Prva utakmia šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i CSKA igra se 13. februara od 18 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter