Izvor:
05.02.2018 u 22:25
0

DELIJE DANAS ZNAJU SAMO ZA LEPE VESTI: Boaći spreman za CSKA!

Bio je veliki problem kada se Ričmond Boaći povredio, prve informacije su govorile da će biti spreman za revanš meč protiv CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope, ali sada stiže potvrda da bismo mogli da ga gledamo već u Beogradu 13. februara u prvom sudaru crveno-belih i Armejaca.
"On danas radi poslednju terapiju i sutra je u trenažnom procesu. Biće spreman za CSKA", rekao je Zvezdan Terzić novinarima u Antaliji.

Boaći se ranije vratio u Beograd kako bi išao na terapije kod doktorke Marijane Kovačević koja je poznata po tome što uspeva da oporavi sportiste pre nego što im se prvobitno predviđa povratak na teren.

Tako je i sa Boaćijem koji se vraća u trenažni proces i trebalo bi da bude u konkurenciji za sastav za prvi meč protiv CSKA.

Posle vesti da će navijači Crvene zvezde moći da prisustvuju meču Lige Evrope ovo je još jedna dobra vest za pristalice crveno-belih. Kao i ona da je Zvezda otkupila ugovor Srđana Babića.

U pitanju je najbolji napadač ekipe tako da bi mogao da bude od velike pomoći Vladanu Milojeviću u pomenutom susretu.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter