Izvor:
06.02.2018 u 04:19
0

PROVERE PRED EVROPSKI ISPIT: Delegacija UEFA stigla u Humsku! (VIDEO)

Kao što je generalni direktor Partizana Miloš Vazura najavio prošle nedelje, delegacija UEFA je stigla u Humsku u inspekcijsku posetu, a povod su radovi na stadionu crno-belih.

Naime, iz Evropske kuće fudbala su još na kraju jesenje polusezone poručili crno-belima da moraju da renoviraju stadion kako bi mogli da dočekaju Plzen u Humskoj, što je i urađeno. Tako su ugrađene moderne kapije, kakve imaju najveći klubovi u Evropi, pa rukovodstvo šampiona Srbije nije skrivalo sreću.

Štaviše, generalni direktor "parnog valjka" Miloš Vazura izrazio je nadu da će u UEFA biti zadovoljni urađenim, čak i da će biti ponosni na crno-bele.

Inspekcija UEFA je ovog ponedeljka krenula u detaljnu kontrolu, a tokom dana se očekuje da iz Partizana potvrde kakve su ocene dobili uoči prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije iz Plzenja (15. februar). Podsetimo, revanš je sedam dana kasnije.

Blic
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter