Izvor:
06.02.2018 u 15:36
0

VELIKE AMBICIJE: Dragan Stojković sa svojim Guangdžouom R&F želi trofej u prvenstvu Kine i plasman u Azijsku Ligu šampiona!

Dragan Stojković sa svojim Guangdžouom R&F želi trofej u prvenstvu Kine i plasman u Azijsku Ligu šampiona

Nesuđeni selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi ima velike ambicije sa svojim Guangdžou R&F u prvenstvu Kine. Cenjeni srpski stručnjak nalazi se na pripremama u Australiji sa svojim klubom.

– Krenuli smo 11. januara. Prošli smo onaj najnaporniji deo. Sada smo u Australiji, treniramo u Melburnu. Ovo je drugi deo priprema, očekuje nas šest utakmica, u kojima bi trebalo da se iskristališe startna postava za prvenstvo Kine – rekao je Kuriru Dragan Stojković i dodao:

– Ostajemo u Melburnu do 14. februara, imamo stvarno sjajne uslove za rad. Odigrali smo i jednu utakmicu. Lako smo dobili s rezultatom 4:0 jednog australijskog drugoligaša.

Prošle sezone Piksijev tim bio je hit prvenstva.

– Ambicije su sada veće, što je i normalno. Za dlaku nam je izmakla Azijska Liga šampiona. Bili smo četvrti prošle godine, sada je cilj da makar za jedno mesto budemo bolji. Meni posebno imponuje činjenica da moj tim igra najlepši fudbal u Kini. To je konstatacija medija i mojih kolega. Želim da nastavimo u istom ritmu.

Piksi nije mnogo menjao ekipu. Brazilci Renatinjo i Žunior Urso i dalje su glavni igrači u ekipi, kao i Izraelac Eran Zahavi, najskuplji igrač kluba. Tu je i još nekoliko kineskih igrača koji su potencijalni reprezentativci.

– Sačuvali smo tim, što je velika stvar. Dobro smo popunjeni u svim linijama – jasan je Piksi.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter