Izvor:
09.02.2018 u 14:10
0

Kako je dug Partizana za manje od dva meseca porastao za čak 8 miliona evra?

Dug FK Partizan u ovom trenutku iznosi preko 20 miliona evra! Barem tako kaže predsednik crno-belih Milorad Vučelić.

On je u razgovoru za Sportski žurnal još jednom napomenuo teško stanje u Humskoj, ali i navodni ''užasan nemar prethodnih uprava.''

Nema bukvalno meseca da se ne pojavi dug koji nije registrovan. Dug je bio 15 miliona evra kada je revizor podvukao crtu, ali kada se pojavila naknadna dokumentacija i prikriveni sporovi on je otišao preko 20 – rekao je Vučelić.

Ove činjenice koje je predsednik Partizana izneo u medije bile su donkele i najavljene još krajem decembra.

Podsetimo, tada je generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekoa da će se precifan podatak znati u februaru. Međutim, on je tada dodao i to da je dug crno-belih 21. decembra bio 12 ili 13 miliona evra.

Partizan može da živi normalno, imamo dugove ali možemo da funkcionišemo u tim okvirima. Naš dug je oko 12, 13 miliona evra. Precizan podatak imaćemo u februaru. Nadam se da ćemo u februaru da očistimo stare dugove, kad kažem stare mislim na period pre nego što sam ja došao u klub, a 24. decembra će biti tri godine od kada sam tu. Nadam se da ćemo tokom prelaznog roka zaraditi dovoljno da možemo da izmirimo te stare obaveze i da od februara krenemo da funkcionišemo normalno – rekao je Vazura za Partizan TV tada.

Dakle,od 21. decembra 2017. do 9. februara 2018 godine dug Partizana je narastao za oko osam miliona evra.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter