Izvor:
09.02.2018 u 15:37
0

IMA NAMEŠTANJA U SRBIJI! Vučelić tvrdi: UEFA je označila osam klubova!

Ima nameštanja utakmica u Superligi Srbije, na to upozorava i UEFA, tvrdi predsednik Partizana Milorad Vučelić.

Prvi čovek crno-belih tvrdi da se unapred zna kako će se završiti polovina utakmica u prolećnom delu prvenstva.

Nameštanja!? Naravno da ih ima! Znate kako će da se završi 50 odsto utakmica, naročito u drugom delu – ispalio je Vučelić u razgovoru sa novinarima na Kipru, prenosi Žurnal.

On tvrdi da sve zna i odavno upozorava UEFA.

Ako ne znate za probleme sa kladionicama, serverima, da je UEFA poslala pismo sa osam označenih klubova, onda… Nikada UEFA nije odustala od tih upozorenja, pa ako Evropska kuća fudbala vidi nešto tako, zašto ne bih i ja – istakao je Vučelić.

Predsednik Partizana je priznao da će njegov tim teško do titule.

Teško će Partizan do titule, imajući sve elemente u vidu. Kada to kažem, ne mislim na sastav ekipe i "najvećeg" trenera u Srbiji, već na sve ono što kod nas čini ambijent i igru. Bilo bi čak i bez toga teško, Crvena zvezda ima mnogo bolji tim nego prošle godine, ali… Prosuli smo mnogo bodova!

Vučelić za to, ipak, ne krivi Miroslava Đukića.

Đukić je odličan trener, ali kada se vratiš u Srbiju, to je kao da zakoračiš u krug pakla! Tereni, nameštanja, ono što nam predstoji… E, to znači imati hrabrosti i moći – naglasio je Vučelić.

Žurnal
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter