Izvor:
09.02.2018 u 19:19
0

BABIĆ ZVANIČNO ZVEZDIN! Defanzivac na „Marakani“ do 2022. godine!

U Beleku pre nekoliko dana je najavljeno, sada je u Beogradu ispunjeno – Crvena zvezda je otkupila ugovor Srđana Babića od Real Sosijedada.

Kao što je generalni diretor srpskog vicešampiona Zvezdan Terzić i objasnio nedavno, Srđan Babić je potpisao ugovor do juna 2022. godine, a Zvezda će Sosijedadu uplatiti 800.000 evra u četiri rate.

Da bi posao bio zvaničan bilo je potrebno da se odradi potrebna papirologija u Beogradu.

Podsetimo, Babić je prešao u Real Sosijedad u leto 2015. godine iz Vojvodine kao omladinski prvak sveta, ali je prvu sezonu proveo u B timu. Potom je drugu sezonu pozajmljen drugoligašu Reusu gde je odigrao desetak utakmica, da bi letos stigao u Zvezdu i vrlo brzo se uklopio.

Trener Milojević je rotirao Babića, Savića i Le Taleka na dve štoperske pozicije, a momak iz Banjaluke je odigrao 14 utakmica u prvenstvu i tri u Ligi Evrope. S obzirom da se narednog leta očekuje odlazak Damjana le Taleka, Zvezda je znala da joj sledi potraga za štoperom, a otkup Babićevog ugovora je bio prioritet u odnosu na dovođenje zamene.

Informer
Foto: FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter