Izvor:
13.02.2018 u 18:46
0

NE TREBAJU NAM NAVIJAČI KOJI NE POŠTUJU PARTIZAN! Vazura: Nismo spremni da plaćamo kazne!

Partizan u četvrtak od 21.05 dočekuje Viktoriju Plzen u šesnaestini finala Lige Evrope, a iz Humske su upozorili navijače da se ponašaju u skladu sa pravilima.

Crno-beli su se nekoliko puta našli na udaru UEFA zbog navijača, a čak su jedan meč igrali i bez navijača.

Pozato je da postoji podela među "grobarima" i to je veliki problem za klub, crno-beli će na sledeći način pokušati da spreče da se ponovi nešto slično što se desilo na poslednjem "večitom" derbiju.

Karte za sektor istoka do južne tribine nisu puštene u prodaju. Taj deo će biti prazan, a tu će biti i policijske snage – rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura, a prenosi Mondo.

On je naglasio i da će navijači biti izbacivani sa tribina ukoliko ne budu poštovali pravila.

Svako ko bude stajao na prolazima, a odbije da sedne na svoje mesto, biće, bez pregovora, udaljen sa tribine i stadiona. Isto važi i za alkoholisana lica – neće ni biti puštana na stadion ili ako uđu pa prave probleme – biće izbačeni – rekao je Vazura i dodao:

Ne smemo da budemo kažnjeni i da rizikujemo da naredna utakmica u Evropi bude bez publike ili nešto od toga. Nismo spremni da plaćamo kazne. Ako to navijači ne shvataju, onda nam takvi navijači i nisu potrebni – zaključio je generalni direktor Partizana.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter