Izvor:
13.02.2018 u 19:32
0

PUTIN SE ZAHVALIO TRAMPU: Predsednik SAD ponudio pomoć u istrazi oko pada ruskog aviona!

Predsednik Rusije Vladimir Putin zahvalio je u telefonskom razgovoru američkom predsedniku Donaldu Trampu na ponuđenoj pomoći u istrazi o padu aviona An-148, saopštio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Predsednik se zahvalio svom američkom kolegi za izraze saučešće povodom nedavne avionske nesreće", rekao je Peskov, prenela je agencija Tass.

"I za ponuđenu pomoć u istrazi, predsednik mu je, takođe, zahvalio", istakao je portparol Kremlja.

Putin je u razgovoru u ponedeljak informisao Trampa o koracima koje je preduzeo Međudržavni vazduhoplovni komitet.

Peskov je rekao da su dvojica predsednika imala "konstruktivan" razgovor i da su se dotakli i Severne Koreje ali da nije bilo "detaljne razmene mišljenja".

Upitan da li je bilo reči o situaciji u Siriji, Peskov je rekao da "na tu temu nisu diskutovali", prenela je ruska agencija.

Avion An-148 sa 65 putnika i šest članova posade leteo je ka gradu Orsk, u oblasti Urala, u blizini ruske granice sa Kazahstanom, u Orenburškoj oblasti, a srušio se u nedelju u ranim popodnevnim satima po lokalnom vremenu i niko nije preživeo.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter