Izvor:
14.02.2018 u 18:01
0

ČESI SE BOJE PARTIZANOVIH KRILA! Plzen najavljuje opreznu igru u Beogradu!

Želimo da postignemo gol u Beogradu, ali nećemo "ludovati" sa izletima u napad, poručuje fudbaleri Plzena pred meč sa Partizanom

Defanzivac Lukaš Hejda je istakao da su igrači dobro upoznati sa kvalitetima Partizana i da dobro znaju odakle im preti najveća opasnost.

Ne možemo da se nadigravamo sa Partizanom! Imaju veoma brze igrače, pogotovo na bokovima. Pokušaćemo da postignemo gol, ali nećemo "ludovati" sa napadima – istakao je Hejda.

On je dodao da se igrači češkog tima ne plaše atmosfere u Humskoj.

Jedva čekamo da istrčimo pred njihove navijače! Sigurni smo da će atmosfera biti sjajna i svaki fudbaler voli da igra u takvom ambijentu. Mislim da će nas to samo dodatno motivisati – rekao je Hejda.

Golman Plzena Aleš Hruška ispričao je sličnu priču češkim novinarima pred polazak za Beograd.

Čeka nas tehnički vrlo interesantan tim. Dobro smo ih upoznali, odgledali smo dosta materijala sa njihovih utakmica. Pričao sam i sa Janom Režekom iz Teplica, pošto su igrali sa Partizanom na pripremama. Mislim da smo potpuno spremni! Drago mi je što se neće igrati pred praznim tribinama, volim da igram u vatrenoj atmosferi – naglasio je Hruška.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter