Izvor:
15.02.2018 u 16:33
0

RONALDO NAJAVIO OFANZIVU U PARIZU: Liga šampiona je Realovo takmičenje!

Najbolji fudbaler sveta i napadač Real Madrida Kristijano Ronaldo, nakon što je sa dva gola doprineo pobedi nad Pari Sen Žermenom (3:1), pozvao je saigrače da i u revanšu osmine finala Lige šampiona odigraju napadački i nadigraju protivnika.

Portugalac je na jučerašnjem meču na Santijago Bernabeuu postao prvi fudbaler koji je u jednom klubu dao 100 golova u Ligi šampiona, prebacivši brojku na 101, od ukupno 116 u tom takmičenju.

– Uvek je jedinstven osećaj kada daš gol i tvoj tim pobedi. Imao sam sreću da se dva puta upišem u strelce. Marselov gol je veoma važan, odigrao je odlično i zaslužio je. Ipak, ništa nije gotovo, idemo u Pariz da i tamo postignemo što više pogodaka i mirno se kvalifikujemo u drugu fazu, – rekao je Ronaldo novinarima posle utakmice.

Ronaldo je zadovoljan kako je ekipa dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope reagovala nakon vođstva PSŽ-a preko Adrijana Rabioa.

– Ostvarili smo bitan trijumf. Počeli smo dobro, ali smo primili gol koji nas nije sputao. Ovo je Liga šampoiona, takmičenje u kome Real ima veliko iskustvo. Imamo lepu prednost, ali znamo da je PSŽ opasan tim sa odličnim napadačima, – naveo je on.

Revanš meč dva tima na programu je 6. marta na pariskom Parku prinčeva.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter