Izvor:
22.02.2018 u 02:52
0

SUDIJA OŠTETIO CRVENO-BELE I POSLAO CSKA U OSMINU FINALA: Zvezdina evropska bajka završena u ledenoj Moskvi! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od CSKA u Moskvi minimalnim rezultatom u revanšu šesnaestine finala i završili učešće u Ligi Evrope.

Posle 0:0 u Beogradu i 1:0 u Moskvi u osminu finala su prošli "armejci".

Ponos i gorak ukus kod 1.000 "Delija" na tribini "VEB arene", ali i milionske armije navijača, ostaće jer je Zvezda u ledenoj Moskvi igrala hrabro, a primila je gol posle igranja rukom igrača CSKA i u finišu utakmice promašila dve velike prilike.

Trenutak odluke dogodio je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Kučaev je poslao loptu pred Zvezdin gol, Džagoev je bio za malo brži od Rodića i smestio loptu u mrežu.

Oglasio se tada portugalski sudija Žorž Souza i pokazao na centar, a ostao je nem samo nekoliko trenutaka ranije kada je u začetku akcije koja je prethodila golu Fernandes rukom primio loptu?!

Utisak je da je Souza sve vreme, se samo kod gola, perfidno "navlačio" na domaći tim… Uprkos tome, Zvezda je mogla do osmine finala…

Dve najbolje prilike crveno-beli su stvorili u završnici meča.

U 80. minutu Pešić se nije snašao usamljen na petercu posle centaršuta Srnića, a u 90. je Ben bio u odličnoj situaciji, ali je šutirao pored gola.

Zato se na moskovskih "minus 11" završila ova Zvezdina evropska bajka, prva prolećna posle 26 godina.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter