Izvor:
23.02.2018 u 23:11
0

PARTIZAN SE ŽALIO, PA NAGRABUSIO! Crno-beli dve utakmice bez navijača!

Umesto jednog meča bez publike, Partizan će biti domaćin na dve utakmice bez prisustva gledalaca u domaćem takmičenju.

Komisija za žalbe FSS razmatrala je žalbu FK Partizan na odluku Disciplinske komisije da crno-beli igraju jedan meč bez publike i drugi da se ispazni južna tribina.

Doneta je odluka koja je još lošija po srpskog šampiona, mada je novčana kazna umanjena.

Kažnjava se FK Partizan iz Beograda odigravanjem 2 (dve) prvenstvene – kup utakmice na svom igralištu bez prisustva publike;

Kažnjava se FK Partizan i novčanom kaznom u isnosu od 150.000 dinara (prethodna kazna je bila 300.000 dinara) – piše u odluci Disciplinske komisije, a prenosi Mondo.

Odluka je doneta na osnovu prekršaja člana 64. Disciplinskog pravilnika FS Srbije, koji su učinjeni na prvenstvenoj utakmici Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde, sredinom decembra prošle godine kada je izbila velika tuča na južnoj tribini stadiona, a popaljeno je na desetine baklji.

Ova odluka praktično znači da će Partizan na svoje sledeće dve utakmice kao domaćin protiv Zemuna (25. februara) i Rada (4. marta) igrati pred praznim tribinama.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter