Izvor:
25.02.2018 u 20:59
0

Zvezda slavila u Subotici: Rodić za 3 minuta doneo preokret protiv Spartaka, Pešića promašio penal! (VIDEO)

Crveno-beli’ su zahvaljujući dvostrukom strelcu Milanu Rodiću napravili brzinski preokret u finišu prvog poluvremena i tako nastavili pobednosni niz u domaćem šampionatu.

Utakmica je bila pod znakom pitanja zbog zaleđenog terena, oba kluba zatražila su odlaganje, ali je sudija Danilo Grujić ipak doneo odluku da bude odigrana.

Počela je velikom šansom za Zvezdu – Grujić je svirao je penal posle pada Pešića u kaznenom prostoru. Napadač gostiju je preuzeo odgovornost i uzeo mali zalet. Gađao je gornji desni ugao, ali je pogodio prečku.

Od tog trenutka gosti su krenuli sa napadima i Pešić je promašio još dve izuzetne prilike, dok je golman domaćih Miloš Ostojić nekoliko puta izuzetno branio udarce Milijaša.

U 39. minutu stigla je kazna za promašaje – Nikolić je dodao do Čečarića koji je utrčao, on je vratio povratnu loptu na peterac, odakle Đuričinu nije bilo teško da je sprovede u mrežu i donese Spartaku 1:0.

Tada su svi očekivali da će momci u plavim dresovima na poluvreme otići sa minimalnom prednošću, ali tako nije mislio Milan Rodić koji je za četiri minuta postigao dva pogotka. Prvo je glavom samo sproveo u mrežu sjajno ubacivanje Milijaša iz skraćenog kornera, da bi nekoliko trenutaka kasnije odbitak poslao u donji desni ugao.


TIm rezultatom otišlo se na odmor, a gosti su želeli da pitanje pobednika reše već na startu nastavka. Ipak, redom su dobre prilike popuštali Pešić, Srnić i Milijaš, dok je na drugoj strani Nikolić bio najbliži da ih opet šokira. Nije bio dovoljno koncentrisan i Zvezda je opet preuzela kontrolu.

Aktuelni vicešampion umrtvio je ritam i potom rutinski priveo meč kraju.

Ekipa Vladana Milojevića zauzima prvo mesto na tabeli sa 63 boda, 12 više od drugoplasiranog Partizana, dok su Subotičani na petoj poziciji sa 40 bodova.

B92
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter