Izvor:
04.03.2018 u 19:48
0

TUGA ZAVILA ITALIJU: Kapiten Fiorentine umre u snu!

Italija i fudbalski svet su u šoku: preminuo je fudbaler Fiorentine i povremeni reprezentativac Italije Davide Astori.

Strašnu vest objavili su italijanski mediji navodeći da je Astori preminuo u snu.

Astori, koji je u januaru napunio 31. godinu, bio je kapiten Viole, 14 puta reprezentativac, jednom strelac za Azure, pre dve nedelje je postao otac…

Tužno, pretužno…

Prema pisanju medija sa Apenina, Astori se nije budio u nedelju ujutru u hotelu "La di Moret" u Udinama gde Fiorentina igra meč Serije A protiv Udinezea.

Strašna vest se velikom brzinom proširila u medijima, da bi nedugo potom i njegov klub Fiorentina potvrdio najcrnje slutnje.

– Užasnuti onim što se desilo, Fiorentina obaveštava sve da je kapiten ekipe Davide Astori preminuo – piše u saopštenju kluba z Firence.

– Zbog strašne i delikatne situacije, pre svega iz poštovanja prema njegovoj porodici, molimo medije da pokažu saosećanje u ovom trenutku.

Zbog smrti Astorija meč Udinezea i Fiorentine biće otkazan, a takođe postoje nagoveštaji da se ni ostali mečevi koji su na programu u nedelju, neće odigrati.

(Telegraf.rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter