Izvor:
24.07.2016 u 16:49
0

RONALDO: „Ovo je najbolja godina mog života!“

Portugalski fudbaler i zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da mu je sezona 2015/16 najuspešnija u karijeri i naglasio da nije opsednut osvajanjem Zlatne lopte.

Ronaldo se ove godine popeo na krov Evrope sa madridskim Realom i reprezentacijom Portugalije, pošto je u finalu Lige šampiona savladan gradski rival Atletiko nakon penala, dok je Portugalija u finalnom meču ovogdišnjeg Evropskog prvenstva savladala domaćina Francusku (1:0) i stigla do prvog trofeja u istoriji.

Ovo je najbolja godina mog života što se tiče trofeja. Osvojio sam dva velika takmičenja i zaista sam presrećan. Ponosan sam na uspeh reprezentacije i Real Madrida i osećaj je zaista sjajan. Da li se nadam osvajanju Zlatne lopte? Nikad ne očekujete individaulne trofeje. To nisu stvari kojima sam opsednut. Svakako da imam priliku ove godine, jer sam osvojio dva velika trofeja – rekao je portugalski as za Marku.

Ronaldo je do sada osvojio tri Zlatne lopte, a iza sebe ima sjajnu golgetersku sezonu jer je postigao 35 pogodaka u Primeri, rekordnih 16 u Ligi šampiona i tri na EURO u Francuskoj.

Prošle godine nagradu je osvojio najbolji igrač Barselone Lionel Mesi.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ teamCronaldo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter