Izvor:
09.03.2018 u 02:01
0

NEVEROVATNO: Barselona napravila čudo u meču protiv PSŽ! (VIDEO)

Najveći preokret u istoriji Lige šampiona načinila je Barselona u dvomeču sa Pari Sen Žermenom, a revanš je odigran pre tačno godinu dana na "Nou Kampu".

Lionel Mesi, Luis Suarez, Nejmar i drugovi načinili su čudo 8. marta 2017.

PSŽ je na revanš osmine finala došao sa ogromnom prednošću stečenom na "Parku prinčeva" – 4:0.

Barsa je uspela da povede 3:0 golovima Suareza u trećem minutu, autogolom Kurzave u 40. i pogotkom Mesija iz penala u 50.

Međutim, kada je u 62. Kavani smanjio na 3:1, PSŽ je bio već viđeni četvrtfinalista.

Ali, kada su već svi digli ruke od Barse, ona se digla kao Feniks iz pepela i napravila čudod!

Barseloni su pri rezultatu 3:1 bila potrebna tri gola za četvrtfinale, što je i uspela da učini i postane prvi klub u istoriji Lige šampiona koji je prošao dalje posle zaostatka od četiri gola uz prve utakmice.

Prvo je Nejmar u 88. minutu iz slobodnjaka, a onda i iz penala u 90. doveo svoj klub na samo korak od plasmana, a potom je španski klub napadao sa svim igračima, što se isplatilo. Šesti, odlučujući gol za prolaz Barselone postigao je rezervista Serđi Roberto u petom minutu nadoknade vremena.

PSŽ je i ove sezone zaustavljen u osmini finala od rivala iz Španije, ovaj put od Real Madrida.

Parižani su mislili da će se kupovinom Nejmara iz Barselone, a učinili su ga najskupljim fudbalerom planete, umešati u borbu za trofej Lige šampiona, ali od toga nema ništa. Istina, Nejmar zbog povrede nije igrao u revanšu sa Realom.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter