Izvor:
09.03.2018 u 15:56
0

BOMBA U ENGLESKOJ: Slaviša Jokanovič na klupi Čelsija!

Kako prenose engleski mediji menadžer Fulama Slaviša Jokanović jedan je od glavnih kandidata da nasledi Antonija Kontea na klupi Čelsija.

Jokanović je trenutno menadžer Fulama u Čempionšipu, a način na koji vodi drugoligaški klub navodno je impresionirao čelnike Čelsija, koji ozbiljno razmišljaju o njegovom angažmanu.

Sve je izvesnije da će italijanski stručnjak Antonio Konte napustiti Čelsi na kraju sezone.

Jokanović beleži sjajne rezultate sa Fulamom. Vezali su 14 utakmica bez poraza i na dobrom su putu da obezbede plasman u plej-of za Premijer ligu.

Jokanović je od 2000. do 2002. godine bio fudbaler Čelsija, a kao trener je vodio Partizan, Muanhtong Junajted, Levski, Erkules, Votford, Makabi Tel Aviv i Fulam.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter