Izvor:
09.03.2018 u 23:24
0

MAJO VUJOVIĆ JE DRAŽ UTAKMICE! Kosanović prozvao sudiju pred duel sa Zvezdom!

Trener fudbalera Napretka Milorad Kosanović rekao je uoči meča sa Crvenom zvezdom na "Marakani" da je posebna draž utakmice što sudi – Majo Vujović.

Utakmica na "Marakani" igraće se u nedelju od 18.30 časova, a Napredak će pokušati da iznenadi Zvezdu i osvoji makar bod, koji bi mu mnogo značao u borbi za plej-of.

Kada je Zvezda u pitanju, uvek ima mnogo nepoznanica. To je veliki klub, a kod takvih se dešavaju velike stvari i pretenciozno je misliti da znate sve o njima. Znamo ono što nas interesuje i koliko nam treba, a mislim da je to sasvim dovoljno – rekao je Kosanović.

I onda se, usput, dotakao glavnog sudije meča.

Posebna draž na ovoj utakmici biće sudija Majo Vujović, koji će da da svoj doprinos da meč protekne na najbolji način. Ne postoji nikakvo opterećenje rezultatom, jednostavno, idemo da igramo i da se nadigravamo – poručio je Kosanović za klupski sajt.

fknapredak.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter