Izvor:
10.03.2018 u 02:42
0

SUDIJSKI EKSPERT TVRDI: Vojvodina oštećena, ali i Zvezda ima razlog da se buni!

Sudijski ekspert Igor Radojičić ocenio je da je Vojvodina oštećena u dva navrata tokom utakmice sa Crvenom zvezdom, ali i da crveno-beli imaju razlog da se žale.

Zvezda je dobila derbi u Novom Sadu sa 2:1 golom iz sumnjivog penala u 84. minutu, koji je pokrenuo buru u srpskom fudbalu.

Nekadašnji pomoćni sudija, a sada ekspert za deljenje pravde, Igor Radojičić rekao je da po njegovom sudu penala – nije bilo.

Igrač Zvezde je brži od rivala iz Vojvodine, pravi fintui stiče prednost. Istina je da se igrač Zvezde u tom trenutku kliza, gubi ravnotežu i onda dolazi do kontakta. Govor tela pomoćnog sudije mnogo toga govori. On kreće na centru i kao da želi da kaže da ničega nije bilo. Dakle, kontakt je postojao, ali je sporan način na koji je Radonjić pao. Za očekivati je da taj igrač padne unapred, a ne unazad. Po meni ovo nije penal – ocenio je Igor Radojičić.

On je dodao da je Vojvodina oštećena i zbog toga što sudija nije isključio golmana Zvezde Milana Borjana, koji je pokušao da se fizički obračuna sa licem van terena usred utakmice.

Imam informaciju da je pomenuto lice vređalo Milana Borjana od početka drugog poluvremena. To ne može da opravda njegov izlazak sa terena. On je krenuo ka tom čoveku, pokušao da se obračuna. To se tretira kao crveni karton i nasilničko ponašanje. Ali, ako je ta osoba vređala Borjana od početka, onda sudija ima obavezu da preko delegata udalji tu osobu sa atletske staze. Međutim, to ne opravdava Borjana – naglasio je Radojičić.

S druge strane, Zvezda ima pravo da se buni na situaciju iz 26. minuta, kada je pomoćni sudija pokazao ofsajd u trenucima kada je Milan Rodić kretao sam s loptom na golmana Vojvodine Rockova.

Videlo se da Pešić i još jedan igrač Crvene zvezde izlaze iz ofsajda, dok Rodić prihvata loptu i da nije ispred odbrane Vojvodine.. Videlo se još na stadionu da je zastavica morala da ostane dole. Nije bio ofsajd. Pogrešna odluka sudije – zaključio je Igor Radojičić.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter