Izvor:
11.03.2018 u 02:14
0

ZBOG OVOGA GA HOĆE REAL! Hrvatski golman postigao gol u 96. minutu! (VIDEO)

Hajduk iz Splita porazio je Istru u 25. kolu Hrvatske prve lige na spektakularan način, pogotkom golmana Karla Letice u 96. minutu – 3:2 .

Čuvar mreže Hajduka je u pravo vreme krenuo na centaršut i lepim udarcim glavom savladao kolegu za veliko slavlje domaćih.

Istra je gubila 1:0 posle 15. minuta igre ali je početkom drugog poluvremena preokrenula na 2:1. Ali je Said pogotkom u 71. ipak uveo susret u veoma neizvesnu završnicu, a potom golman, koga inače želi da kupi Real Madrid, rešio meč.

Ekipa s Poljuda tako je iskoristila neočekivan kiks lidera Dinama iz Zagreba, koji je na domaćem terenu deklasiran od filijale i gradskog rivala Lokomotive sa 4:1.

Informer
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter