Izvor:
12.03.2018 u 17:16
0

Anćeloti: Klupa reprezentacije Italije? Nisam daleko…

Trofejni italijanski fudbalski trener Karlo Anćeloti opciju da preume klupu Azura ocenio je kao veoma realnom.

Mesto selektora reprezentacije Italije upražnjeno je odlaskom Ðanpjera Venture posle kraha od Švedske u kvalifikacijama za Mundijal, a bivši trener Milana i Real Madrida jedan je od glavnih kandidata da ga nasledi.

"Ne znam šta će se desiti. Da postoji mogućnost da postanem selektor Italije? Nisam daleko od toga. Sada mora da se čeka… Pričao sam o tome sa Kostakurtom i pre nego što je postao potpredsednik", rekao je Anćeloti za radio Anćo sport.

Anćeloti je bez angažman od decembra prošle godine kada je dobio otkaz u minhenskom Bajernu.

Trener sa tri trofeja Lige šampiona sa Milanom (dva puta) i Real Madridom i sa titulama u pet najjačih liga, tokom karijere vodio je još Pari Sen Žermen, Čelsi, Juventus, Parmu i Ređanu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter