Izvor:
13.03.2018 u 20:13
0

Milojević priznao: Nisam zadovoljan!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je radio na psihološkom planu sa ekipom i da očekuje pomak u igri i pobedu protiv Mačve u četvrtfinalu Kupa Srbije.
"Igramo u sportskom gradu, dobro znamo šta Mačva znači Šapcu, nalaze se tamo gde pripadaju – u eliti srpskog fudbala. Dobar tim, disciplinovan, dobro vođen od trenera Aničića. Znamo šta su naši ciljevi, da odigramo na najbolji način i očekujem da nas podrška sa tribina nosi do dobrog rezultata", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Posle kiksa proteklog vikenda protiv Napretka (1:1), Milojević ističe da je meč protiv Mačve, prvi od dva ove nedelje, prilika za popravni.
"Teško je takmičenje, voleli bismo da svaku utakmicu pobedimo. U fudbalu i kad ne igrate dobro, a pobeđujete, brzo se sve žaboravi, a kada ne pobedite ne izgleda kako treba. Radimo na psihološkom planu, ali ne menjamo kurs. Jedini lek je da se odigra dobro u sledećoj utakmici".

Priznao je da nije zadovoljan što su crveno-beli u duelima sa Voždovcem, Vojvodinom i Napretkom primali golove u finišu.
"Nisam srećan i zadovoljan što primamo golove. To ne sme da nam se događaja. Probaćemo da ispravimo takve detalje i radimo na tome. Ipak, nismo sami, ima i faktor protivnika. Sve ekipe su mnogo jače u odnosu na prvi deo".

Utakmica između Mačve i Crvene zvezde igra se u sredu od 15.30 u Šapcu.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter