Izvor:
18.04.2018 u 16:09
0

TU SAM DA POMOGNEM I ZVEZDI! Bjeković: Veliki sam partizanovac, ali sam uvek respektovao velikog rivala!

Nenad Bjeković, novi potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, kaže da njegova navijačka i klupska opredeljenost neće uticati na vođenje pravedne fudbalske politike.

To da sam veliki partizanovac, znaju svi i ni pod kojim okolnostima se ne bih odrekao nečega što je moj život. S druge strane, odrastao sam čovek, svestan odgovornosti koju nosi ova funkcija. Od juče sam na raspolaganju Fudbalskom savezu Srbije sa jednim zadatkom – da pomognem i Partizanu i Crvenoj zvezdi podjednako, baš kao i svim ostalim našim klubovima – kazao je Bjeković.

Veruje nekadašnji fukancioner Partizana da crveno-beli neće imati ništa protiv njegove funkcije u FSS.

Voleo bih da je tako. Kad me već pitate za odnose sa komšijama, tokom karijere nikada nisam imao problema sa Crvenom zvezdom. Kao igrač, trener i funkcioner uvek sam respektovao velikog rivala.

Otkrio je Bjeković kako je došlo do saradnje sa Savezom.

Pre svega, drago mi je što su me se ljudi iz FSS-a setili. Poslednje dve-tri nedelje razgovarao sam o svemu što nas čeka, ali ubeđivanja nije bilo. Da ne verujem da mogu pomoći, ne bih se prihvatao tako važne funkcije. Držim za sebe da sam osoba koja kad misli da ne može da doprinese znanjem i iskustvom u nekom poslu, onda ga i ne prihvata. Ovu ponudu FSS-a prihvatio sam sa zadovoljstvom.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter