Izvor:
18.04.2018 u 19:07
0

Mrkela golica maštu navijača: Uskoro ćemo da obelodanimo imena pojačanja!

Crvena zvezda je praktično stavila obe ruke na šampionski pehar. Slavlje navijača izazvano trijumfom u derbiju je završeno, sada se svi nadaju da će crveno–beli dovesti adekvatna pojačanja za evropske kvalifikacije.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela imao je jasnu poruku za navijače.
„Kada se završi jedan prelazni rok, odmah počinje priprema za drugi. Dešavanja u samom prelaznom roku su samo realizacija onoga što se radilo u prethodnih četiri ili pet meseci. Već smo u pregovorima sa nekim igračima i mislim da će brzo biti objavljeno i neko ime, fudbaler koji će doći kod nas. Želim da se što bolje i brže pojačamo kako bismo započeli kvalifikacije u što jačem sastavu“, rekao je za zvanični sajt Mitar Mrkela.

On je istakao da je pobeda u večitom derbiju bila veoma važna.
„Zadovoljni smo zbog toga što imamo devet bodova prednosti, šest kola pre kraja prvenstva. Ekipa je protiv Partizana odigrala zaista sjajnu utakmicu. Bilo je potrebno da pobedimo kako bismo pokazali da smo pravi šampioni, i čestitam momcima na tome. O tituli ćemo pričati kada je i matematički obezbedimo. Sve misli su nam usmerene ka Nišu, pokušaćemo da odigramo maksimalno i što pre osvojimo titulu“.

Nekadašnji reprezentativac je analizirao celu sezonu.
Čitava sezona je nakon pobede nad Partizanom dobila pravi smisao. Imali smo zaista dobru sezonu, igrali smo dobro, pravili razliku u prvenstvu, igrali kvalitetno u Evropi protiv izuzetno jakih protivnika, izborili proleće… Ali sve to ne bi imalo smisla da nismo pobedili Partizan i da nismo ovoliko blizu titule. Imamo igrače koji mogu uvek da odmene startere, imamo dva dobra tima koja mogu na više frontova da odgovore. Od samog početka je bila ideja da na svakoj poziciji imamo po dva dobra igrača“.

Tokom prethodnih 10 meseci, i mnogi mladi fudbaleri su se afirmisali i postaju sve važniji delovi ekipe.
„Još jedna od ideja na početku sezone bila je da „guramo“ našu decu. Luka Adžić i Uroš Račić su imali zavidnu minutažu, a imali smo još mladih igrača poput Luke Ilića, Nemanje Radonjića, Srđana Babića… I sa te strane možemo da budemo zadovoljni jer smo afirmisali mlade igrače. Pratimo i mlade fudbalere koji su na pozajmici u Grafičaru, našem „B“ timu. Ideja je bila da najtalentovaniju decu stavimo da igraju što pre sa starijim igračima kako bi se što pre adaptirali na igru u prvom timu. Zadovoljni smo kako to funkcioniše i od sledeće sezone će biti još više klinaca koji će igrati u Grafičaru“, dodao je Mrkela.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter