Izvor:
02.08.2016 u 16:09
0

ZVEZDA JURI EVROPSKI SAN: Hoće li Bugari pasti u paklu MARAKANE?

Fudbaleri Crvene Zvezde imaju istorijsku priliku da posle nekoliko sušnih godina obezbede evropsku jesen. Izabranici Miodraga Božovića večeras dočekuju Ludogorec u 20:30.

Remi u prvom meču ( 2:2), daje ozbiljnu nadu crveno-belima za prolaz dalje. Ukoliko eliminiše bugarskog šampiona, Zvezda će obezbediti minimum plasman u Ligu Evrope, a samo još jedna prepreka će je deliti od grupne faze Lige Šampiona. Nema sumnje da će Katai i ekipa dati sve od sebe da ispišu nove stranice Zvezdine istorije, na prepunoj Marakani.

Protivnik je izuzetno iskusna i kvalitetna ekipa – prava legija stranaca. Svakako rival za respekt i oprez, ali nadamo se da će Zvezdin 12-ti igrač, verne Delije, nostiti svoj tim do izuzetno važne pobede. Pobednik ovog balkanskog okršaja će, osim sportskog uspeha, obezbediti i znatnu finansijsku dobit.

Raspoloženje u crveno-belom taboru je izuzetno dobro, a prema poslednjim informacijama, ne bi trebalo da bude iznenađenja u Zvezdinom sastavu, pa je za očekivati da će nastupiti u istoj postavi kao u Razgradu.

HappyTv.rs
Foto: mozzartsport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter