Izvor:
05.08.2016 u 18:41
0

ZVEZDA I VOŠA DOBILE RIVALE: Protivnici iz NAJJAČIH evropskih liga!

Fudbaleri Crvene Zvezde sastaće se u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sa italijanskim Sasuolom. Prvi meč je na programu 18-og avgusta u Italiji, a revanš je u Beogradu 25-og.

Čini se da Zvezda može da bude relativno zadovoljna žrebom. Sasuolo je svakako ekipa za respekt, ali uz veliku borbu i podršku sa tribina, koja je potrebnija nego ikad, crveno – beli imaju čemu da se nadaju.

Vojvodina je takođe dobila rivala, holandski AZ Alkmar, koji će svakako biti izraziti favorit, ali je Vojvodina pokazala da ume da napravi prijatna iznenađenja. Novosađani su domaćini u prvom meču. Mečevi su na programu, takođe 18-og i 25-og avgusta. Ekipe koje prođu dalje, plasiraće se u grupnu fazu, što bi za Zvezdu bio najveći uspeh u poslednjih nekoliko godina, a za Vojvodinu istorijski prvi plasman.

HappyTv.rs
Foto: Sr.Wikipedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter