Izvor:
04.05.2018 u 15:12
0

Zvezda našla plejmejkera za sledeću sezonu: Meleg stiže kao slobodan igrač iz Turske!

Crvena zvezda je blizu da dovede dvojicu kapitalnih pojačanja i to – bez obeštećenja! Naime, prema izvorima iz Turske, Dejan Meleg (Kajseri) je podneo zahtev za raskid ugovora jer je već duže vremena u sporu sa upravom kluba koja ne izvršava ugovorne obaveze, a koja ga je pritom i suspendovala.

Milan Jevtović (Antalija) je u sličnoj situaciji što se tiče finansija koje su i dalje veliki problem u klubu, pa bi i on mogao da dobije "čiste" papire.

Iako na "Marakani" dok traje sezona ne žele da pričaju o imenima pojačanja, zna se da je Meleg sa svojim agentom boravio pre više od mesec dana u Ljutice Bogdana i gotovo sve definisao oko uslova za transfer u Crvenu zvezdu u koju nije došao pre godinu dana.

Bivši kapiten Vojvodine je klasičan plejmejker koji će, nadaju se u Zvezdi, nadomestiti kreativnost koja je sa Gelorom Kangom otišla u Prag. Meleg je i odličan izvođač prekida.

Jevtović je zimus u Antaliji čekao da se u Zvezdi oslobodi mesto prodajom Slavoljuba Srnića, ali se kockice nisu poklopile, pa je ostao u Turskoj. Radom i kvalitetom se izborio za mesto u timu koji je zimus imao mnogo turbulencija, promenio je upravu, ali i dalje kuburi sa finansijama.

S obzirom na to da mu se duguje popriličan novac, a da i on ima pravo da zatraži pravdu pred sudom, lako se može dogoditi da i on stigne u redove šampiona na prozivku zajedno sa kumom Brankom Jovičićem.

novosti.rs
Foto:
fkvojvodina.rs, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter