Izvor:
09.05.2018 u 14:56
0

Srpski arbitar na dobrom glasu: Mažić kandidat i za finale Svetskog prvenstva!

Srpski sudija Milorad Mažić, dobijajući poverenje da vodi finale Lige šampiona u Kijevu između Real Madrida i Liverpula 26. maja, dobio je od svog šefa u UEFA Pjerluiđi Koline i ispit zrelosti za najznačajniju utakmicu reprezentacija na svetu – finale Mundijala!

Naš najbolji arbitar će, ukoliko odradi meč u Kijevu kako treba, ući, bar na papiru, u najuži krug kandidata za vođenje finala borbe za svetsku krunu. Ne samo zbog uticaja koji Kolina ima u FIFA i činjenice da se njegove procene izuzetno vrednuju, a Srbija objektivno nema kvalitet za samu završnicu, već i zato što to pokazuje praksa u poslednjih osam godina.

Mažić je dobio prvi uslov od Koline a to je okršaj Liverpula i Real Madrida, a zatim, da bi i realno ušao u krug kandidata za suđenje u samoj završnici, pa i samo finale, mora da odsudi to što dobije u prvoj fazi bolje nego na prethodnom Mundijalu u Brazilu.

novosti.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter