Izvor:
11.05.2018 u 15:17
0

Jokanović i Mitrović napadaju Premijer ligu: Derbi Kaunti prva prepreka Fulama na putu do elite!

Fulam večeras (20.45) kroz plej-of kreće u novi juriš na Premijer ligu, pošto mu je promocija u regularnom delu, u kome je zauzeo treće mesto, izmakla za samo dva boda. Klub trenera Slaviše Jokanovića i napadača Aleksandra Mitrovića u prvom meču polufinala gostuje Derbiju, koji je bio šesti na tabeli, sa 13 bodova manje.

– Daćemo sve od sebe. Motivisani i puni samopouzdanja pripremamo se za plej-of – poručio je Jokanović preko tviter-profila uoči dvoboja.

Tokom ligaškog takmičenja, Fulam je kao gost savladao Derbi sa 2:1, a na domaćem terenu bilo je 1:1. Jokanovićeva i Mitrovićeva ekipa je bila u seriji od 23 meča bez poraza do poslednjeg kola kada je pala na terenu Birmingema (1:3). Prošle sezone, tim sa "Krejven Kotidža" takođe je nastupao u doigravanju sa našim trenerom, ali je ispao od Redinga u polufinalu.

Ukoliko u ponedeljak u revanšu budu proslavili ulazak u finale, fudbaleri Fulama će čekati pobednika dvomeča Midlsbro – Aston Vila.

Plasman u Premijer ligu nema samo sportski, već i ogroman finansijski značaj. Prema procenama stručnjaka, pobednika plej-ofa čekaju prihodi od blizu 200 miliona evra.

RASPORED

POLUFINALE, Petak
Derbi – Fulam 20.45
* Revanš u ponedeljak

Subota
Midlsbro – A. Vila 18.15
* Revanš u utorak

FINALE
26. maj (18.00), "Vembli"

novosti.rs
Foto:
Twitter/Friends Of Fulham, wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter