Izvor:
13.05.2018 u 17:27
0

Manćini napustio Zenit, do srede preuzima Italiju!

Poznati italijanski stručnjak Roberto Manćini sporazumno je danas raskinuo ugovor sa Zenitom i najkasnije do srede postaće selektor fudbalske reprezentacije Italije.

Zenit je na zvaničnom sajtu kluba saopštio da je postignut dogovor o odlasku Manćinija, a italijanski mediji prenose da će nekadšnji menadžer Lacija, Intera i Mančester Sitija najkasnije do srede potpisati dvogodišnji ugovor sa Azurima.

Prema istim izvorima Manćini se da bi postao selektor Italije odrekao 13 miliona evra iz ugovora sa Zenitom, dok će na klupi Azura zarađivati "samo" dva miliona godišnje.

Manćini, koji je kao igrač 36 puta igrao za Italiju, preuzima nacionalni tim nakon neuspeha u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji i imaće zadatak da Italiju vrati u vrh evropskog i svetskog fudbala.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter