Izvor:
17.05.2018 u 13:54
0

SIMEONE: Ovo je više od trofeja!

Trener fudbalera Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da za njega trijumf u Ligi Evropa više od osvajanja trofeja i dodao da su "jorgandžije" za njega deo porodice.

"Ovo je sezona puna izazova i mislim da je osvajanje Lige Evropa više od trofeja. Iza nas je ostao naporan rad, velika posvećenost i to nam se vratilo ovom velikom pobedom za klub. Sezona za nas nije gotova, jer želimo da pobedimo u poslednjem kolu Primere kako bismo osigurali drugu mesto na tabeli. Nema mnogo vremena za slavlje", rekao je Simeone za španske medije polse utakmice.

Atletiko Madrid je sinoć u Lionu sa 3:0 pobedio Olimpik iz Marseja u finalu Lige Evropa i tako došao do trećeg trofeja u tom takmičenju u poslednjih devet godina.

"Atletiko igra važnu ulogu u mom životu, ovde sam odrastao kao profesionalac. Vratio sam se Madrid u važnom trenutku u mom životu, a klub mi je dao šta je potrebno i doživljavam ga kao porodicu. Posle ovakve pobede uvek se osećate malo tužno. Vrlo je teško doći do tog nivo i ubediti igrače da igraju zajedno na taj način. Kada postignete svoj cilj, morate da počnete iznova", rekao je Argentinac koji zbog suspenzije nije mogao da vodi svoju ekipu na sinoćnoj utakmici.

Najveće zasluge za trijumf Madridjana idu Antoanu Grizmanu, koji je postigao dva gola, a možda odigrao i poslednji meč za Atletiko.

"Za mene je bio san da osvojim trofej sa mojim saigračima i Simoeneom koji mi je mnogo toga rekao. Napravio je od mene boljeg igrača, jednog od najboljih na svetu. Nadam se da ću nastaviti da osvajam trofeje", rekao je Grizman.

On nije želeo da pričao o tome gde će nastaviti karijeru, već je želeo da proslavlja titulu u Ligi Evropa.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter