Izvor:
20.05.2018 u 17:00
0

RADONJIĆ OSTAJE U ZVEZDI: Nadam se da ću ovako i sledeće sezone!

Nemanja Radonjić, jedan od boljih igrača Crvene zvezde ove sezone, nada se da će se njegov tim i naredne sezone radovati titulu, čime je nagovestio da bi mogao da ostane u Ljutice Bogdana 1a.

Crvena zvezda je u subotu uveče proslavila titulu šampiona Srbije, a Radonjić je posle meča očekivano bio raspoložen.

Meni je prvi put da doživim ovako nešto, zahvalio bih se publici na ovakvoj podršci, nisam očekivao ovakvu posetu i svakako da smo mnogo bolje igrali i zbog publike. Znali smo da je titula već naša i igrali smo za svoju dušu, ali smo ispoštovali sve dogovore iz svlačionice. Posle derbija me je krenulo, dao sam pet golova zaredom, kako me je krenulo verovatno bih dao i 10. Nadam se da ću nastaviti ovako i sledeće sezone. Pozivam navijače da i sledeće sezone dolaze u što većem broju jer mislim da ova generacija to zaslužuje – rekao je Nemanja Radonjić za zvaničan sajt i možda najavio ostanak na "Marakani", mada će bez sumnje crveno-beli biti zasuti brojnim ponudama.

Informer
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter