Izvor:
22.05.2018 u 22:17
0

ZIDANA INTERESUJE SAMO TROFEJ: Mi smo Real, niko ne može da kaže da je Liverpul motivisaniji od nas!

Trener fudbalera Reala Zinedin Zidan izjavio je da će madridski klub pokušati da osvoji novi trofej u Ligi šampiona.

Real je osvajao LŠ 2016. i 2017. godine. Madridski klub ima 12 trofeja Lige šampiona Liverpul je poslednji put u ovom takmičenju trijumfovao 2005. godine.

– Ne znam za njih, ne pričam o protivniku, ali mi smo Real – naša želja je velika kao i uvek. Mi uvek želimo najviše, uvek želimo da pobedimo. Niko ne može da kaže da je Liverpul motivisaniji od nas, to jednostavno nije istina – rekao je Zidan.

Real i Liverpul će u subotu od 20.45 sati u Kijevu u finalu Lige šampiona.

– Tačno je, ali iskustvo može da pomogne samo ako postoji želja za pobedom. Mi znamo da nas čeka protivnik, koji će da ostavi sve što ima na terenu. da 'ubije' ako je potrebno samo da dođe do pobede. Mi moramo da odgovorimo – naveo je trener Reala.

Zidan je biranim rečima govorio o menadžeru Liverpula Jirgenu Klopu.

– Ne znamo se lično, nikada nismo pričali, ali vidim kako radi. Sve što je uradio – zaslužuje maksimalno poštovanje. Sada sa Liverpulom, a ranije sa Dortmundom – rekao je Zidan.

Francuski trener je naglasio da će se u finalu Lige šampiona sastati dva tima sa različitom stilovima igre.

– Oni igraju direktno, napadaju brzo. Svi pričaju o njihovom trilingu u napadu, Salah – Mane – Firmino, ali oni nisu dovoljni da se dođe do finala. Do finala dolazi tim, a oni su dobar tim. Moj zadatak je da pripremim moju ekipu da bude bolja od rivala – rekao je Zidan.

Fudbaleri Reala odradili su danas trening u Madridu.

– Kako iko može da kaže da je Liverpulu gladniji od nas za pobedom. Mi imamo šansu da budemo šampioni Evrope treću godinu zaredom. Nerviram se kada čujem priče da je naša velika prednost iskustvo. To što smo mi iskusniji, ne znači apsolutno ništa. Govore kako niko od igrača Liverpula nije igrao veliko finale. Pa šta? Oni će da izađu na teren kako bi tamo poginuli, a mi moramo da budemo spremni na to. Nema veze što smo prošle godine osvojili Ligu šampiona, a Liverpul na to čeka 13 godina – naveo je Zidan.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter