Izvor:
26.05.2018 u 00:40
0

PRED FINALE LIGE ŠAMPIONA: Mažić oseća ponos i čast zbog uloge koja mu je poverena!

Srpski arbitar Milorad Mažić rekao je da oseća ponos i čast što će sutra suditi finale Lige šampiona.

– Ako pitate bilo kog evropskog arbitra šta je bio njegov san kada je počinjao medjunarodnu karijeru, rekao bi vam da je to sudjenje u finalu Lige šampiona. Ovo je najveća utakmica. Veoma je posebno i ponosan sam što sam sa mojim timom deo toga – rekao je Mažić za sajt UEFA pred finale.

Mažić će deliti pravdu zajedno sa svojim pomoćnicima Daliborom Djurdjevićem i Milovanom Ristićem, kao i dodatnim sudijama Nenadom Djokićem i Danilom Grujićem.

– Radimo naporno kao tim. Konstantno razgovaramo o poslu, pripremamo se za svaku utakmicu i gledamo da se poboljšavamo – kazao je Mažić.

Rezervni sudija biće Nemanja Petrović, koji je takodje iz Srbije, dok će četvrti arbitar biti Klemon Turpan iz Francuske.

Finale Lige šampiona izmedju Real Madrida i Liverpula igraće se u subotu od 20.45 na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter