Izvor:
02.06.2018 u 19:55
0

ŠOK UTAKMICA: Omladinci Zvezde gubili 0:3 od Partizana, pa pobedili 4:3! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Omladinske lige Srbije posle neverovatnog preokreta i pobede nad Partizanom 4:3 (0:3) u Sportskom centru Teleoptik.

Crno-beli su imali čak tri gola prednosti iz prvog poluvremena (Nović dva gola, Kokir), ali je ekipa Milana Lešnjaka za samo 20 minuta u nastavku izjednačila rezultat kada su pogađali Savić, Santrač i Eraković.

Gol vredan titule, ali i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, postigao je drugim pogotkom Savić u 85. minutu i to tako što je ubacio odbitak u mrežu od dve stative posle udarca Gavrića.

Zvezda je šampionat završila sa 76 bodova, dva više od prošlogodišnjeg šampiona Brodarca koji je u istom terminu savladao Čukarički na Banovom brdu 2:1.

Utakmica u "Zemunelu" imala je ružnu uvertiru jer su se navijači dva kluba sukobili ispred Teleoptika u tuči u kojoj su korišćene baklje, kamenice, topovski udari i dimne bombe, a bilo je i povređenih.

Alo.rs
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter