Izvor:
05.06.2018 u 15:23
0

Golman Liverpula branio uprkos potresu mozga: Ramos upropastio Karijusa!

Golman Liverpula Loris Karijus, tragičar u porazu od Real Madrida (3:1) u finalu Lige šampiona, preživeo je potres mozga tokom utakmice u Kijevu.

Nemački čuvar mreže prošao je skener u Bostonu i američki lekari utvrdili su da je imao potresni udar pre nego što je primio golove, među kojima su dva zbog njegovih kikseva.

Kako su saopštili iz jedne od najboljih klinika sveta na osnovu ispitavanja, postojala je Karijusova disfunkcija u prostoru tokom meča, ali je posle događaja u stabilnoj stanju i da ide ka potpunom oporavku.

Ipak, sigurno neće lako zaboraviti što je Karimu Benzemi poklonio prvi gol, a potom i loše intervenisao kod šuta Gereta Bejla za 3:1.

Karijus, očekivano, nije uvršen na spisak fudbalske reprezentacije Nemačke za Mundijal u Rusiji jer su prednost dobili Manuel Nojer, Mark-Andre Ter Štegen i Kevin Trap.

tanjug.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter