Izvor:
05.06.2018 u 21:42
0

Rampa za Samira: „Delije“ ne žele bivšeg hrvatskog reprezentativca u Zvezdi!

Informacija da je bivši fudbaler Dinama Samir pred dolaskom u Zvezdu izazvala je veliku frku na Marakani

Najvatreniji navijači Zvezde otvoreno su se pobunili protiv doalska bivšeg hrvatskog reprezentativca pa postoji velika mogućnost da transfera uopšte ne bude.

Čelnici Zvezde su danima pregovarali sa Samirom daleko od očiju javnosti, ali kada je Informer otkrio tu informaciju to je izazvalo veliko nezadovoljstvo "delija".

Prema preliminarnim dogovorima Samir je trebalo u sredu da stigne u Beograd i potpiše ugovor na dve godine vredan 400.000 evra.

Brazilac je čak već obavestio i prijatelje u Zagrebu o dolasku u redove šampiona Srbije jer mu je potreban veliki izazov.

Međutim, pošto su se "delije" pobunile, veliko je pitanje da li će do transfera doći. Poznato je da "delije" imaju nultu toleranciju kada su u pitanju hrvatski reprezentativci.

U novijoj istoriji kluba sa "Marakane" takvih nije ni bilo, a pitanje je da li će i biti.

informer.rs
Foto: crvenazvezdafk.com, wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter