Izvor:
13.08.2016 u 03:16
0

SELEKTOR ARGENTINE OPTIMISTIČAN: Veruje da će se Mesi predomisliti i vratiti u reprezentaciju!

Edgardo Bausa, novi selektor Argentine, sastao se sa Lionelom Mesijem u Barseloni i izrazio nadu da će se najbolji igrač sveta vratiti u državni tim.

– Nismo pričali konkretno o njegovom povratku, već smo pre svega ćaskali o fudbalu. Pozvaću ga u narednih nekoliko dana… Nemam dilemu da ima želu da se vrati, ali ćemo morati da sačekamo – rekao je Bausa.

Petostruki osvajač 'Zlatne lopte', najbolji strelac u istoriji 'Gaučosa' šokirao je sve posle trećeg uzastopnog poraza u velikim finalima, ovoga puta od Čilea u finalu Kopa Amerika, rekavši odmah posle penal serije da se povlači iz nacionalnog tima u 29. godini.

Prema nezvaničnim informacijama, Mesi bi trebalo da se nađe na spisku igrača koji će konkurisati za tim za mečeve protiv Urugvaja i Venecuele, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine u septembru.

B92
Foto: Twitter/globaltakenews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter