Izvor:
13.06.2018 u 10:54
0

CRVENO BELI POJAČAVAJU SREDINU TERENA: Još jedan bivši reprezentativac Srbije na meti Zvezde!

Crvena zvezda je angažovala Dušana Jovančića i Dejana Melega i poprilično ojačala konkurenciju na sredini terena.

Prioritet kluba iz Ljutice Bogdana u narednim danima biće osveženje na poziciji centralnog defanzivca, ali moguća su nova pojačanja i u veznom redu.

Uprava crveno-belih stupila je u kontakt sa nekadašnjem omladincem beogradskog kluba Goranom Čaušićem, koji je igrao odlično za Arsenal iz Tule u šampionatu Rusije.

Čaušić ima ugovor sa Arsenalom na još godinu dana, i napustio bi klub iz Tule uz određeno obeštećenje. Za njegov angažman posebno je kako se navodi zainteresovan trener Zvezde Vladan Milojević.

Čaušić ima 26 godina, a tokom karijere je igrao za Sopot, Rad, Eškišehispor, Manisu i Osasunu. Za mladu reprezentaciju Srbije odigrao je 15 utakmica i postigao jedan gol.

Izvor: Sportska centrala
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter