Izvor:
14.06.2018 u 17:01
0

POBEDA NA STARTU: Fudbaleri Rusije spektakularno započeli Mundijal pobedom nad Saudijskom Arbijom (5:0)!

Reprezentacija Rusije startovala je pobedom na Mundijalu, pošto je sa 5:0 pobedila Saudijsku Arabiju.

Na prvom meču 21. izdanja Svetskog prvenstva izabranici Stanislava Čerčesova odigrali su odličan meč i već u prvom poluvremenu rešili su pitanje pobednika.

"Zbornaja komanda" krenula je furiozno i već posle 12. minuta igre na semaforu bilo je 1:0. Centrirao je Zobnin, a Gazinski glavom savladao golmana Saudijske Arabije.

Peh za domaći sastav desio se sredinom prvog poluvremena kada se povredio Alan Dzagojev. Umesto njega u igru je ušao Denis Čerišev.

Nastavila je Rusija da igra bolje od protivnika, međutim činilo se da će se sa minimalnim rezultatom otići na pauzu. Tako bi i bilo da Čerišev nije mislio drugačije.

Fudbaler koji je zamenio Dzagojeva odlično se snašao u kaznenom prostoru i silovitim udarcem udvostručio prednost.

Drugi meč grupe A igraju Egipat i Urugvaj u petak od 14 časova.

Srbija će Svetsko prvenstvo započeti u nedelju, kada se od 14h sastaje sa Kostarikom.

Izvor: B92
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter