Izvor:
19.06.2018 u 05:32
0

ZVANIČNO: Siniša Mihajlović je novi trener Sportinga iz Lisabona!

Naš trener Siniša Mihajlović je postigao sporazum sa Sportingom iz Lisabona i sa ovim portugalskim klubom je potpisao trogodišnji ugovor.

Bivši selektor Srbije je ovog ponedeljka stigao u Lisabon na završne pregovore, posle čega je stavio paraf na ugovor sa "lavovima", te će naredne sezone pokušati da napravi iskorak i portugalskom velikanu donese titulu.

Mihajlović će imati određenih problema da napravi konkurentan tim u borbi za titulu sa Benfikom i Portom, jer su neki od igrača raskinuli ugovore. Među njima su i dva bitna šrafa u lisabonskom prvoligašu iz ranijih godina, golman Rui Patrisio i Bruno Fernandeš.

Predsednik Sportinga Bruno de Karvaljo uveren je da je baš Mihajlović pravi izbor za klupu "lavova". Klub u prošloj sezoni nije ispunio ambicije koje su postavljene, pa je tim ostao bez Lige šampiona. Tako će srpski stručnjak ekipu voditi u drugom po rangu evropskom takmičenju.

Podsetimo i to, Mihajlović je do sada, izuzimajući funkciju selektora Srbije, radio samo u Italiji, a sedeo je na klupi Bolonje, Katanije, Fjorentine, Sampdorije, Milana i Torina.

Blic
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter