Izvor:
20.06.2018 u 10:28
0

CRNO-BELI DOBILI PRVOG PROTIVNIKA U LIGI EVROPE: Partizan ponovo ide u Crnu Goru!

Partizanova sezona opet počinje u Crnoj Gori.

Na žrebu u Nionu, crno-beli su za rivala u početnom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dobili šampiona Crne Gore i prvi utisak je da su dobro prošli, odnosno da su veliki favoriti za plasman u naredno kolo. I minule sezone morali su u bivšu jugoslovensku republiku, pa su u Podgorici odbranili kapital iz Beograda i eliminisali Budućnost (2:0, 0:0), pa ako je suditi na osnovu tih mečeva ne bi smeli izabranici Miroslava Đukića da imaju problema u ovoj fazi takmičenja.

Posebno što su izbegli potencijanu minu u vidu mađarskog Honveda, a na izvalečnju kuglica u sedištu UEFA zaobišli su ih i Milsami iz Moldavije, letonska Riga i Balzan sa Malte. To znači da će Parni valjak i da uštedi, jer neće morati da putuje na daleke destinacije, niti će igrači biti iscrpljeni odlaskom u neku fudbalsku nedođiju.

Prvi mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na programu su 12. jula, revanši su sedam dana kasnije.

Već za 14.00 na istom mestu zakazan je i žreb za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, u kome će Partizan, takođe, biti povlašćen, a među potencijalim rivalima nalaze se izraelski kluibovi Beitar, Hapoel iz Jerusalima, kiparski AEK iz Larnake i Anortozis, gruzijski Dinamo Tbilisi…

Mozzartsport
Foto: Uefa.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter