Izvor:
29.06.2018 u 06:42
0

MARKOVIĆ HVALI NOVO POJAČANjE ZVEZDE: Ebisilio je mnogo dobar!

Crvena zvezda će dobiti vrhunsko pojačanje ako angažuje Ebisilija. Ovo je mišljenje bivšeg fudbalera Partizana Saše Markovića koji je igrao za Apolon iz Nikozije protiv crveno-belih u prijateljskom meču.

– Ebisilio je najbolji igrač APOEL-a, mnogo je dobar – ne štedi Marković komplimente za momka koji je blizu Marakane.

– Odličan je tehničar, ima dobar šut, jak je na lopti i sa njom. Ako dođe u Zvezdu, biće veliko pojačanje. Mom Partizanu će zato biti mnogo teže. Nadam se da će dobro igrati samo u Evropi.

Marković dobro poznaje kvalitete prvaka Kipra APOEL-a, mogućeg Zvezdinog rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

– APOEL je dobra ekipa. Čine ga uglavnom stranci, koji nisu tu samo da popune broj. Prošle godine su igrali Ligu šampiona, imaju ambicije da ponove taj uspeh. Iako sam partizanovac, navijaći za crveno-bele ako dođe do tog duela. Želim da Zvezda uđe u Ligu šampiona, Partizan u Ligu Evrope i da osvoji titulu.

Pohvalio je i srpskog šampiona da je ostavio pravi utisak u prijateljskom meču u Austriji sa njegovim timom.

– Dobra utakmica, lepo je igrati protiv Crvene zvezde. Mislim da su crbeno-beli potvrdili da imaju snažan tim, na kraju su i pobedili. U ovoj fazi, za nas je najvažnije da se niko nije povredio. Pokazali smo da znamo da igramo – rekao je Marković.

Novosti
Foto: Facebook/Lorenzo Ebicilio

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter