Izvor:
03.05.2016 u 17:02
0

VIJERA IPAK NA KLUPI: Zvezda na popravnom protiv Voždovca

Fudbaleri Crvene zvezde u 4. kolu plej-ofa Superlige gostuju danas Voždovcu sa željom da ostvare trijumf i vrate se na pobednički kolosek, nakon što su prethodne nedelje protiv Čukričkog, na praznoj Marakani, doživeli prvi poraz ove sezone.

Tim Miodraga Božovića biće oslabljen neigranjem suspendovanih Marka Grujića i Aleksandara Kataija, ali se vraćaju Zoran Rendulić i Predrag Sikimić i što je najvažnije Ugo Vijera.

Drugoplasirani Čukarički u derbiju kola dočekuje Vojvodinu i u slučaju novog trijumfa, osmog uzastopnog, gotovo sigurno obezbediće istorijski plasman.

Konkurent ekipi sa Banovog brda u borbi za poziciju broj 2, Partizan, gostuje izuzetno nezgodnom Radniku iz Surdulice, dok Borac iz Čačka, sa povratnikom Miloradom Kosanovićem na klupi, dočekuje Radnički iz Niša.

U plej-autu "rasterećeni" Novi Pazar pokušaće da odličnu seriju rezultata nastavi i protiv Javora, a najzanimljiviji duel trebalo bi da bude mali gradski derbi na Banjici između Rada i OFK Beograda.

Priliku da izbori opstanak imaće Spartak, koji dočekuje skoro otpisanu Jagodinu. Metalac i Mladost još nisu prebrinuli sve brige, ali bi lako moglo da se desi da pobednik međusobnog duela u Gornjem Milanovcu na taj način obezbedi mesto u Superligi i naredne sezone.

Raspored:

Voždovac – Crvena zvezda (16),

Čukarički – Vojvodina (17.30),

Radnik – Partizan (18.00).

Izvor:Tanjug
Foto:FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter