Izvor:
17.08.2016 u 15:41
0

UVEK SPREMAN DA IZNENADI: Kristijano Ronaldo hoda kao ROBOT i priča TURSKI! (VIDEO)

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo je veoma omiljen u Turskoj, pa tako ni ne čudi što su mu podarili glavnu ulogu u jednoj reklami.

U njoj zvezda Real Madrida najpre postaje robot, a da bi se opet vratio među "žive ljude" mora da bude prebačen u Tursku, gde on progovara turski jezik!

Ne znamo da li je slavni fudbaler postao omiljen u ovoj zemlji još više od kada je prošle godine kupio vilu od 12 hiljada kvadrata u Izmiru, ali je činjenica da ga Turci vole, a on tamo čak ima i dvojnika, odnosno momka po imenu Gokmen Akdogan kome je Ronaldo uzor, pa se trudi da izgleda isto kao on.

Pogledajte zanimljivu reklamu i Kristijana Ronalda u potpuno novoj ulozi!

HappyTv.rs
Foto. Facebook/ Cristiano Ronaldo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter