Izvor:
09.07.2018 u 13:35
0

Pešić ide u Saudijsku Arabiju: Zvezdi 4,2 miliona evra od transfera!

Više nije pitanje da li će Aleksandar Pešić napustiti Crvenu zvezdu, pošto je napadač pred transferom u Al Itihad iz Džede, dok će crveno-beli biti bogatiji za nekoliko miliona evra

Posao još nije završen, ali je pitanje dana. Za najboljeg strelca crveno-belih i golgetera Superlige, klub sa "Marakane" inkasiraće 4,2 miliona evra.

Međutim, neće ceo iznos odmah da legne na račun srpskog šampiona, nego u dve rate. Zvezda će tako ostvariti odličan profit, jer je Pešić doveden pre godinu dana iz Tuluza za 750.000 evra.

Pešić u ponedeljak putuje na završne pregovore sa klubom, pa neće biti na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću za utakmicu sa Spartaksom u Rigi (sreda, 18.00).

Takođe, crveno-beli zasad nemaju nameru da dovode zamenu Aleksandaru Pešiću, pošto su već doveli Nikolu Stojiljkovića. Spekulisalo se inače da bi Aleksandra Pešića mogao da nasledi Argentinac Franko Soldano, ali trenutno Zvezda to nema u planu.

informer.rs
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter