Izvor:
10.07.2018 u 08:05
0

Terzić o Mažiću: Najbolji je, ali Zvezdi ne sudi kao na Mundijalu!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić smatra da je Milorad Mažić najbolji arbitar koga je Srbija ikada imala, ali mu je ponovo zamerio što klubu iz Ljutice Bogdana ne sudi onako kako zna

– Milorada Mažića sam ja stvorio! I to kad sam bio predsednik FS Srbije. Doveo sam ga iz treće u drugu ligu, a onda i u najjače takmičenje. To se desilo za četiri godine mog mandata. Nesporno je da je Milorad Mažić najbolji sudija kojeg je Srbija ikada imala, i dan-danas! To sam rekao pre pet godina, to mislim i danas. Nije problem kvalitet Mažića koji fenomenalno sudi Svetsko prvenstvo – kazao je za Kurir Terzić.

Čelnik Zvezde kaže da je problem kako Mažić sudi Crvenoj zvezdi.

– Kad je Zvezda u pitanju, Mažić ne sudi onako kako zna da sudi. To je problem i to smo isticali, a ne da Mažić nije dobar sudija. Postavlja se pitanje, zašto ne sudi Crvenoj zvezdi, onako kako sudi na evropskoj i svetskoj sceni – kazao je Terzić.

kurir.rs
Foto: wikipedia, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter