Izvor:
10.07.2018 u 16:28
0

Milojević: Pešićev odlazak? Imamo plan B i C!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da ekipu nije poremetio odlazak Aleksandra Pešića pred duel sa Spartaksom na startu kvalifikacija za Ligu šampiona i poručio da je veoma motivisana da ostvari pobedu u Rigi.

Najbolji strelac crveno-belih u prošloj sezoni nije otputovao u Letoniju, već na završne pregovore sa saudijskim Al Itihadom u transferu vrednom 4,2 miliona evra, a Milojević podseća da klub bio spreman i da je zato doveo Nikolu Stojiljkovića.

"Pričao sam da je prelazni rok "živ", planski smo radili i Pešić je imao dozvolu da ode. Reagovali smo dolascima da ne bismo došli u lošu situaciju… Uvek imamo plan B, C i prilagodićemo se", rekao je Milojević na konferenciji za medije u Rigi.

Pred zvanični start u sezoni, Milojević dodaje da nikada nije kalkulisao, pa neće ni protiv Spartaksa.

"Nadam se da ćemo odigrati dosta evropskih utakmica u novoj sezoni. Spataks je šampion Letonije, trkački dosta dobra i ekipa za respekt. Poštujemo ih, kao i sve rivale do sada, i očekujem dve dobre utakmice. Daćemo sve od sebe, uz maksimalnu motivaciju i koncentraciju".

Novinari su podsetili Milojevića da Crvena zvezda nikada nije izborila plasman od osnivanja novog formata Lige šampiona i da mu se sada pruža prilika da ispiše istoriju.

"Ne možemo da pričamo o tome i da se vezujemo za istoriju. Nisam čovek koji pravi velike planove, težak je novi format, isto i za ostale timove, a biće i teži. Ovo je novo takmičenje", rekao je Milojević.

Prema njegovim rečima, dobro je upoznat sa sastavom Spartaksa.

"Dosta poznajem fudbal u Letoniji, čovek sam iz fudbala i ne postoji zemlja da je ne pratim. Igrala je i Zvezda protiv Ventspilsa…Fudbal nije broj jedan u Letoniji, drugi sportovi imaju prednost", kaže trener crveno belih.

Za holandskog fudbalera Lorenca Ebesilija istakao je da će doneti kvalitet ekipi.

Ostanak u Beogradu Slavoljuba Srnića obrazložio je povredom krilnog fudbalera.

"Zadobio je distorziju na poslednjoj proveri sa Bohemijansom. Osetio je bol i nećemo da rizikujemo jer nije 100 odsto spreman. Možda je i nešto drugo, a da ja ne znam", zaključio je trener Zvezde.

Utakmica između Spartaksa i Crvene zvezde igra se sutra od 18 sati na stadionu Skonta u Rigi.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter