Izvor:
11.07.2018 u 07:28
0

Zvezda u pohod na Ligu šampiona kreće iz Rige!

Fudbaleri Crvene zvezde danas u Rigi kreću novu sezonu utakmicom protiv Spartaksa u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Od osnivanja novog formata 1992. godine crveno-beli nikada nisu bili učesnici grupne faze Lige šampiona, ali izabranici trenera Vladana Milojevića, kao što su prošle sezone pomerali granice u Ligi Evrope, isto će pokušati sada u elitnom takmičenju.

Pred put u Letoniju ekipa je ostala bez najboljeg strelca Aleksandra Pešića, koji je otišao u saudijski Al Itihad za 4,2 miliona evra, ali Milojević podseća da je zamena spremna u vidu Nikole Stojiljkovića i to u trenutku kada se spekuliše o povratku na pozajmicu Ričmonda Boaćija iz Kine.

"Pričao sam da je prelazni rok "živ", planski smo radili i Pešić je imao dozvolu da ode. Reagovali smo dolascima da ne bismo došli u lošu situaciju… Uvek imamo plan B, C i prilagodićemo se", rekao je Milojević na konferenciji za medije u Rigi.

Milojević dodaje da nikada nije kalkulisao, pa neće ni protiv Spartaksa.

"Nadam se da ćemo odigrati dosta evropskih utakmica u novoj sezoni. Spartaks je šampion Letonije, trkački dosta dobra i ekipa za respekt. Poštujemo ih, kao i sve rivale do sada, i očekujem dve dobre utakmice. Daćemo sve od sebe, uz maksimalnu motivaciju i koncentraciju".

Problem predstavlja povreda Slavoljuba Srnića i zato je ostao u Beogradu, ali bez obzira na to Zvezdi pripada uloga velikog favorita. Utakmica između Spartaksa i Crvene zvezde igra se danas od 18 sati na stadionu Skonta u Rigi.

tanjug.rs
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter